De woning

Landelijk gelegen in traditionele stijl gebouwd

 Wilt u uw vakantie doorbrengen in een authentiek Frans huis met alle luxe en comfort van deze tijd?  Stop met  zoeken, want u heeft het gevonden !! 

Rustig, maar niet afgelegen en omringd door een sfeervolle tuin, ligt in de heuvels rondom Goujounac Vigne de Montagne.

 Het ruime 6-persoons huis bestaat uit de 200 jaar oude Pigeonnier en de nieuwbouw. Deze historische duiventoren is helemaal gerenoveerd en uitgebreid met een compleet in oude stijl aangebouwd woongedeelte. Het hele huis ademt een echte Franse sfeer uit. In de duiventoren vindt u een sfeervolle woonkeuken, compleet met alle apparatuur die u zich maar kunt wensen. Hier kunt u zich helemaal uitleven met alle lokale verse producten die u op de markten in de omgeving zult vinden. Uw kinderen zullen met plezier hier hun eerste croissantjes bakken voor een echt Frans ontbijt aan de gezellige tafel. Of waarschijnlijker: buiten op het aansluitende terras met zijn prachtige uitzicht. Het woongedeelte ligt iets lager en bestaat uit een ruime gezellige woonkamer, voorzien van een goedgevulde boekenkast, een televisie, met de Nederlandse zenders en een gezellige houtkachel. Internet met WIFI ontbreekt natuurlijk niet.   De gang en hal geven toegang tot twee comfortabele slaapkamers beneden en de ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. De smaakvolle derde slaapkamer is boven. Alle 3 slaapkamers komen uit op een eigen terras. Wie kan dat zeggen ?                                                              Last but not least beschikt het huis over een heerlijk groot zwembad, smaakvol aangekleed met potplanten en omringd door diverse terrassen en schaduwplekken. Hier kunt u op de ligstoelen genieten van de zon en eindelijk dat boek lezen, al dan niet na uw uitstapjes in de omgeving.

Voor sportievelingen, natuur- en cultuurliefhebbers zijn er legio mogelijkheden in de regio. En vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan de talloze antiekmarktjes, wijndomeinen en uitstekende restaurants.

Op hetzelfde terrein, maar op ruime afstand van het huis wonen wij zelf in de gite.  Alleen als u het op prijs stelt kunnen tips, ervaringen en adviezen uitgewisseld worden. Vrijheid, blijheid en privacy zijn gewaarborgd.

Op Vigne de Montagne kunt u ’s avonds wegdromen bij een prachtige heldere sterrenhemel en genieten van een goede nachtrust. Uw kinderen zullen hier net zo genieten als u en zich al snel vermaken in het zwembad en de ruime tuin.            Een vakantie op Vigne de Montagne is de ultieme plek om helemaal tot rust te komen van uw drukke leven.                       Hier kunt u onthaasten in een idyllische omgeving van de Bouriane.             Na uw verblijf bij ons bent u weer vol energie.                Kortom hier op VdM vindt U een heerlijke plek om te genieten van uw welverdiende vakantie. 

Prijzen & beschikbaarheidContact